gras
Content top

U bevindt zich hier: Home / Toepassingen / Driving Ranges

Driving Ranges

Easylawn beschikt over een zeer uitgebreid kunstgras assortiment  voor een driving range. Onze kunstgrassoorten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en geschikt voor indoor en outdoor.

Kiest u voor het gras van Easylawn, dan kunt u vertrouwen op een constante kwaliteit en een goede rol van de bal. Wij vegen namelijk voldoende zand in het gras, waardoor de bal een snelle en strakke rol houdt na de slag.

Wij kunnen voor u ontwerpen, installeren en de driving range vervolgens onderhouden, zodat alle golfspelers het hele jaar door kunnen genieten van een schitterende golfbaan.

Wat is een driving range?

Een driving range is een oefenterrein voor golfspelers. Veel golfbanen beschikken over een driving range, maar er bestaan ook driving ranges zonder een golfbaan, of enkel met een par 3 oefenbaan.

Op een driving range bevinden zich meerdere afslagplaatsen naast elkaar, waar spelers ballen kunnen slaan. Dit doen zij om twee redenen: of als oefening of als warming-up voordat zij gaan spelen. Ter indicatie van de geslagen afstand staan op de meeste driving ranges borden op bepaalde afstanden.

Kunstgras oefenbanen

Op een driving range kunt u perfect oefenen om uw handicap te verbeteren. Een oefenbaan is hier speciaal voor gemaakt, zodat u niemand anders ter last bent.

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn en welk kunstgras het beste past bij uw golfbaan.
Content bottom